Ål Optikk
Meny

Ål Optikk

Sundrevegen 85

3570   Ål

  32 08 55 99

  post@aal-optikk.no

Åpningstider

STENGT
Torsdag 7 og fredag 8 september pga kurs og innkjøpsmesse

Mandag: Stengt
Tirsdag: 10-15
Onsdag: 10-14
Torsdag: 12-17
Fredag: 12-16
Lørdag: 10-15

Ål Optikk Synsam ble etablert 1. april 1998. I desember 2004 flyttet vi butikken til et større og mer moderne lokale. Der trives vi svært godt. I vår nye butikk har vi prøvd å skape en «litt annerledes» optikerbutikk, med både en liten «kaffebar og peiskos».

Når du skal ta det viktige valget det er å kjøpe briller, ønsker vi å vektlegge både miljø og atmosfære, og selvsagt solid kvalitet, god veiledning og service.

I 2008 gikk vi ut av Synsam-kjeden og inn i ALLIANCE OPTIKK. For oss har det vært et godt valg. ALLIANCE-kjeden har som formål å legge til rette for at hver enkelt butikk skal få drive sin virksomhet etter hva man mener er best på det enkelte sted. Samtidig som vi og våre kunder har fordel av å være mange som «kjøper inn sammen».

Vårt mål er å være en ledende butikk innen vareutvalg, fagkunnskap og veiledning. Vi har alltid ønsket å være konkurransedyktig på pris og vareutvalg. Vår intensjon er å kunne ha et utvalg som kan imøtekomme hver enkelt kunde, både når det gjelder smak, ansikt eller for den som ønsker å følge det aller siste innen brillemote. Vi mener å kunne imøtekomme disse behovene slik at det ikke skal ”være nødvendig” å reise inn til større byer.

Vi ønsker gamle og nye kunder innom for en hyggelig prat, - og selvfølgelig en god handel.